Meteen naar de content

✓ ⛟ GRATIS ⛟ Verzending Nederland & België vanaf 25€

✓ Meer dan 49.000+ tevreden klanten!

✓ Veilig betalen met IDEAL, Bancontact en PayPal !

Contact

Over Ons

Welkom bij Primerra. We zijn een verdeler van unieke en hoogwaardige producten. 

Op onze website vindt u unieke, kwalitatieve, moderne en betaalbare producten. Hopelijk vind je iets voor jezelf of verras je misschien iemand met een mooi cadeau. Ons doel is om unieke en hoogwaardige producten te verkopen die waarde toevoegen aan het leven van onze klanten. Onze overtuigingen voeden onze toewijding om dit indrukwekkende merkaanbod aan te bieden; wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige en unieke producten, ongeacht waar ze zijn, wie ze zijn en hoeveel ze kunnen uitgeven.

Met ons brede assortiment aan kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen en stijlvolle ontwerpen, weten we zeker dat u iets vindt dat bij uw levensstijl past. Onze producten worden algemeen erkend en vertrouwd door gebruikers en kunnen voldoen aan voortdurend veranderende economische en sociale behoeften. We verwelkomen nieuwe en oude klanten uit alle lagen van de bevolking om contact met ons op te nemen voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes!

Ons doel

Wij vinden dat je altijd naar zoveel mogelijk geluk moet streven. Wat je ook doet in het leven, de motivatie erachter heeft bijna altijd als reden om gelukkiger te worden. Of het nu gaat om aankopen, uitjes of simpelweg een gesprek met een vriend(in) of familie. Soms gebeurt dit door middel van een omweg, maar vaak kan dit ook direct. Hoe makkelijker, hoe beter.

Waarom kiezen voor Primerra?

  • Gegarandeerde Kwaliteit

Elk product op onze website hebben we minstens gedurende één maand uitgebreid getest. In het uitzonderlijk geval dat er zich wel een probleem voordoet, dan voorzien we per direct een nieuw exemplaar of een terugbetaling. 

  • Mensgerichte klantendienst

Uw geluk én gemak is de topprioriteit voor elk product dat we leveren. En met onze vertrouwde merkenfamilie zijn we er absoluut zeker van dat u producten van hoge kwaliteit krijgt.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Voor vragen of meer informatie mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. Wij zijn altijd bereikbaar en we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren!

Kopersgarantie

Geen gedoe, we zijn er om jou te helpen.

Betaal veilig

Géén transactiekosten. Betaal met PayPal, iDeal en Bancontact.

Klantenservice 24/7

Per mail en messenger. Binnen 24 uur een reactie.

Gratis Verzending vanaf 25€

Inclusief verzekering. Bestel zorgeloos bij ons.